A magyar Adobe felhasználók szakmai közössége és érdekképviselete

Adobe Dreamweaver CC (2015) frissítés

Az Adobe Dreamweaver CC 2015-ben teljesen megújulva tér vissza. Sosem látott gyorsasággal és könnyedséggel készíthetünk rugalmas weboldalakat.

Tökéletes fotók használatra készen
Az Adobe Stock piactéren megtalálhatja a webhelyeihez tökéletesen illő képeket. Folyamatosan bővülő könyvtárban kereshet és tölthet le fényképeket és illusztrációkat a Creative Cloud szolgáltatásból közvetlenül projektjébe.

Előnézet bármely eszközön
Weboldalakat tesztelhet és vizsgálhat egyszerre akár többféle készüléken is. Elég csak egy rövid URL-t begépelni a mobileszköz böngészőjébe, és máris megjelenik az oldal.

Rugalmas weboldalak készítése
A Bootstrap-integrációnak köszönhetően olyan weboldalakat hozhat létre, amelyek dinamikusan alkalmazkodnak a változó kijelzőméretekhez. Élőbbé teheti meglévő oldalait, kezdhet tiszta lappal, használhat sablonokat, és Bootstrap-összetevőket is beépíthet. A Dreamweaver Live View nézetének átméretezésével valós időben jelenítheti meg tervei előnézetét. Lehetősége van többek között médialekérdezések vizuális beállítására is.

Kötegelt exportálás PSD-fájlokból
Időt takaríthat meg azzal, hogy Adobe Photoshop-dokumentumokból webes megjelenítésre optimalizált képeket exportál egyszerűen, többféle felbontásban és formátumban.

Gyorsabb kódolás
Az új kódszerkesztő-témákkal, a valós idejű kódellenőrzéssel és az Emmet-támogatású automatikus kiegészítéssel a Dreamweaver minden eddiginél gyorsabb kódírást tesz lehetővé.

És ez még nem minden
További lehetőségek többek között: HTML-oldalelemek gyors navigációja és szerkesztése az új DOM-panelen; színek és képek valós idejű előnézete a Code View nézetben; a fejlesztést gyorsító új rugalmas kódrészletek; dinamikus fájlok automatikus push-küldése mentéskor.

Címkék: ,

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back to top