A magyar Adobe felhasználók szakmai közössége és érdekképviselete

Adobe Flash Professional CC (2014) újdonságai

Az Adobe megtartotta a Creative Cloud újdonságait bemutató rendezvényét, lássuk milyen újdonságok érhetők el az Flash Professional CC (2014)-es verziójában.


Exportálás SVG-fájlba
Flash-projektjei bármelyik képkockáját SVG-fájlba exportálhatja, amelyet felnagyítva plakátokon és más reklámanyagokban is felhasználhat.

Változó szélességű ecsetvonások
Az ecsetvonások szélességét festés közben bármikor módosíthatja. Bármelyik ecsetvonáshoz profilt hozhat létre és menthet, de használhatja a változó szélességű ecsetvonások készleteit is.

Változó szélességű ecsetvonások közötti mozgásátmenetek
A változó szélességű ecsetvonásokhoz alakzatátmenetet adva az ecsetvonás változását kísérő animációt hozhat létre.

Új mozgásszerkesztő
Közkívánatra frissített formában visszatér a mozgásszerkesztő, amellyel precízen szabályozhatók a különböző tulajdonságok – például színeffektusok és átalakítások – közötti mozgásátmenetek.

WebGL-alapú animációk
WebGL formátumban tehet közzé animációkat, így azok a Flash Player nélkül is lejátszhatók az újabb böngészőkben, és a hardveres GPU-gyorsítás előnyeit is kihasználják.

Objektumszintű visszavonás
A funkció ismét elérhető. Az objektumszintű visszavonással a nélkül vonhatja vissza az adott objektumon elvégzett műveleteket, hogy más, később módosított objektumok szerkesztéseit vissza kellene vonnia.

Projektorfájlok támogatása
A videókat Flash-projektorfájlként (.exe) is közzéteheti, így olyan rendszereken is megtekinthetők, amelyeken nincs telepítve a Flash Player.

HTML5-bővítmények támogatása
A Flash Professional immár támogatja a HTML5-alapú paneleket, így a fejlesztők új funkciókkal és tartalommal bővíthetik az alkalmazás funkciókészletét.

Címkék: , ,

2 Comments

    1. adam Reply

      Hogy érted hogy jogvédett ár? A Flash a Cloud előfizetés része, de külön is elő lehet fizetni rá. Az Adobe.com oldalon megtalálhatóak a lehetőségek.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back to top