A magyar Adobe felhasználók szakmai közössége és érdekképviselete

Adobe Illustrator CC (2014.1) frissítés

Frissült az Adobe Illustrator CC 2014, lássuk milyen újdonságokat kapunk az új verzióval.

Creative Cloud Könyvtár – Böngészheti és elérheti kedvenc kreatív erőforrásait – például a színeket, szövegstílusokat, grafikákat, ecseteket – az Illustrator, Photoshop alkalmazásokban, valamint a Sketch és Draw, illetve más mobilalkalmazásokban elérhető új könyvtárakban. A könyvtárak szinkronizáltak a Creative Cloud szolgáltatással, így mindig a kellő időben rendelkezésre állnak fájljai.

Érintésvezérléses munkaterület – Útközben is teljesen kihasználhatja az Illustrator képességeit a Microsoft Surface Pro 3 és bármely más Windows 8 rendszerű táblagéphez optimalizált új munkaterület használatával. Letöltheti az érintős környezetben toll segítségével történő rajzolás és szerkesztés lényeges eszközeit, köztük a méretezhető, mozgatható és kontúrozható görbevonalzókat.

Görbület eszköz – Gyorsan és vizuálisan rajzolhat bonyolult görbéket és egyenes vonalakat A Görbület eszközzel egyszeri kattintással pontokat helyezhet el, amelyeket a görbe vonala dinamikusan követ, dupla kattintással pedig egyenes vonalak rajzolásához hozhat létre sarokpontokat. Egyazon eszközzel szerkeszthet – nem kell szerkesztőpontokkal és fogantyúkkal vesződnie.

Egyesítés eszköz – Könnyen egyesíthet metsző, átfedő vagy nyílt végű görbevonalakat – a nem kívánt szakaszok egyidejű levágásával – az eredeti görbevonal nyomvonalának befolyásolása nélkül.

Területtípus automatikus átméretezése – Búcsút mondhat a túlszedett szövegdobozoknak. Mostantól automatikusan történik a területtípus keretének átméretezése szöveg hozzáadásakor, törlésekor és szerkesztésekor.

Integráció az Illustrator mobilalkalmazás-családdal – Zökkenőmentesen hozhat át alkotásokat a Sketch, Line és Draw programokból, és az Illustrator teljes eszköztárával tökéletesítheti őket egy teljes mobil – asztali gép tervezési munkafolyamatban.

Ragadja meg az inspirációt mindenhol – A Brush CC, Shape CC és Color CC mobilalkalmazásokkal egyéni ecseteket hozhat létre, majd a Creative Cloud-könyvtárak jóvoltából egyszerűen átviheti az Illustrator programba, és terveibe illesztheti őket.

Címkék:

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back to top