A magyar Adobe felhasználók szakmai közössége és érdekképviselete

Tagság

Az egyesület célja a szakmai párbeszédek elindítása, hiszen mindenkinek szüksége van időnként segítségre. Ha elakad valaki a munkája során, tudjon kihez fordulni. Kikkel tudjuk mindezt megvalósítani?

Olyan embereket várunk, akik nem félnek tapasztalatot cserélni, és segítséget kérni. Félre tudják tenni előítéleteiket, és adnak egy esélyt ennek az újszerű kezdeményezésnek, ami a csapatmunkára épül. Aki változtatni szeretne a jelenligi szakmai légkörön, és mer is tenni ezért. Interaktivitást szeretnénk vinni az Adobe szoftverekkel foglalkozók életébe, és elérni, hogy a felhasználói igények az Adobe-hoz is elérjenek.

Ha megtetszett az Egyesület, csatlakozz hozzánk Te is!

HAUG tagság magánszemélyeknek


Csatlakozás előtt kérlek tekintsd át az Egyesület alapszabályát. Az Egyesület taggá válásának feltétele a belépési nyilatkozat kitöltése, és a tagdíj (bruttó 6000 Ft / év) befizetése. Utalás esetén a tagság, a tagdíj számlán való megjelenésekor válik aktívvá!

HAUG tagság diákoknak


Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező, nappalis diákok számára kedvezményes díjú tagsági lehetőséget biztosítunk! Csatlakozás előtt kérlek tekintsd át az Egyesület alapszabályát. Az Egyesület taggá válásának feltétele a belépési nyilatkozat kitöltése, a diákigazolvány mindkét oldalának elküldése e-mailben (info@haug.hu), valamint a tagdíj (bruttó 3000 Ft / év) befizetése. Utalás esetén a tagság, a tagdíj számlán való megjelenésekor válik aktívvá!

Dokumentumok
kedvezmenyek-flat

Back to top